dimecres, 5 de maig de 2010

AVUI ENS HA VISITAT L'ESCRIPTOR JOAN DE DÉU PRATS!

Aquesta tarda ha visitat la nostra escola Joan de Déu Prats, autor dels llibres que hem llegit aquest trimestre.

CI: Cediu el pas al conill Albert!
CM: Les aventures del megacapità Fonoll
CS: Les aventures del megacomandant FonollOPINIONS DE LA VISITA

El que més m'ha agradat és que quan era petit no li agradava escriure, però gràcies al seu pare va descobrir que tenia facilitat per ajuntar paraules. També va dir que tenim que provar coses, ja que tothom sap fer alguna cosa, i que les coses que menys t'esperes et surten bé.
Paula 5è

M'ha agradat com feia les explicacions, no es posava nerviós, tenia molt vocabulari. Deia que quan obres un llibre et pots ficar a dins i, també, que llegir un llibre és com jugar i amagar-se.
És molt simpàtic i m'agrada el seu carècter. Quan signava els llibres posava: "per al mega Eric..." i per finalitzar la seva firma era molt moderna.
Eric 5è

A mi m'ha agradat tot el que va dir perquè es veia que ell aquelles coses les sentia i no deia cap mentida. El que va dir sobre la imaginació i que somiar era molt important ara sé que sí, perquè quan no somio estic menys contenta.
Lydia 6è

M'ha agradat quan explicava les sensacions de quan escrivia els llibres i les coses que tenia de fer i d'imaginar per escriure un conte. També deia que perquè el conte sigui més curt no era més fàcil de fer. Seguidament li vam fer una pregunta sobre la natura, que la majoria dels seus llibres tracten sobre un tema natural, ell va contestar que sí perquè els nens d'avui dia quan siguem grans haurem de cuidar la Terra perquè els nostres pares no ho han sabut fer.
Marc 6è

En Joan de Déu Prats ens explicava coses com que llegir no és avorrit. Que és com si estiguessim dins d'aquell llibre. I cada vegada que li fèiem una pregunta t'explicava com una historieta que li havia passat.
Anna G. 6è

El que més em va agradar de la visita d'en Joan de Déu Prats va ser com explicava que era somiar. Va dir moltes coses interessants sobre la imaginació i això fa que tinguis encara més imaginació. També va dir que cada ofici té una habilitat diferent i que hem de cuidar més el medi ambient.
Anna D. 6è

M'agradava molt escoltar-lo perquè quan et deia allò del despertar dels llibres i tot això et venien ganes de llegir un diccionari molt gran.
Pablo 6è

El que mé m'ha agradat és que m'ha dedicat el llibre. També que va explicar una mica la seva infància i que el seu pare es dedicava a ballar claqué i després a tocar la guitarra. Que un dia el seu pare el va obligar a fer una redacció i va veure que escriure era divertit.
Brian 6è

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada